30 Oct 2011

Cakes,

Yesterday was our son's birthday.
And on your birtday you can always choose what cake you want.
Now, he wanted two kind of cakes,
One cheesecake (raspberries and blackberries taste) and his other favorite is

tiramisu

If you want to make it, look at this tutorial.
I always used fresh egg yolks (raw).. But now I found this,

009

Pasteurized egg yolk! (so no more fear for salmonella bacteria)
And it worked great. The only thing is, I only needed a little bit...
Guess I have to make more tiramisu this week.

Now for the cheesecake I alway use this,

004

A easy to make package the only thing I change is fresh blendered fruit from the garden in stead of water.
And the taste is yummie!

Today we ate the left overs and enjoyed it even more!

Groetjes Heleen

4975832883_795b7c0638_o

8 comments:

  1. het water loopt me in de mond.... gefeliciteerd nog Heleen met je zoon! Hij heeft een goede smaak!

    ReplyDelete
  2. Ik lust allebei, errugh!
    Gefeliciteerd met je zoon.

    ReplyDelete
  3. Gefeliciteerd met je zoon en mmmm wat een lekkere taarten, allebei niet te versmaden :-)

    ReplyDelete
  4. Gefeliciteerd! Tiramisu, dat is zooo lekker! Vind je gebreide sterren prachtig!

    ReplyDelete
  5. alsnog gefeliciteerd!
    ik hoop dat het een leuke - en lekkere - dag was.

    ReplyDelete
  6. Toevallig bij blog hping kom ik hier terect en val meteen met de neus in de boter of beter gezegd in mijn lievilings desert Tiramisu:))

    ReplyDelete

Thank you :)
Groeten, Heleen en Corry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...